Dobra karma
Čustva

To so opozorila, ki naj vas prepričajo, da on ni pravi za vas

Avtor: sn

Ženske velikokrat iščemo znamenja in namige, ki bi nam dali vedeti, da je on pravi. A iskanje pravega predvideva tudi prepoznavanje nepravih.

seks
Foto: Profimedia

In čeprav smo kdaj slepe od ljubezni (ali poželenja) in prepričane, da smo končno našle, kar smo iskale, obstajajo znaki, ki nam povedo, da se žal motimo.
Pa se sprehodimo skozi bolj ali manj očitna znamenja, da bo si bo življenje v dvoje bolje omisliti s kom drugim kot z njim.
NE NASMEJE VAS
Smeh je tisto lepilo, ki ne drži skupaj samo nas, ampak tudi vezi z vsemi nam ljubimi. Čeprav se zdi, da pri vsem tistem času, ki ga preživita v postelji, dodatnega smeha sploh ne potrebujeta, bo ta pozneje v življenju zelo pomemben. Če vas torej ne zna nasmejati oziroma se ne smeje vašim šalam, žal ni vaš princ na belem konju.
OB NJEM SE NE POČUTITE LEPE
Seveda ni nujno, da vas ves čas zasipa s komplimenti. Veliko bolj kot njegove besede je pomembno, kako se ob njem počutite. Vam je nerodno, kadar vas vidi brez ličil? Kadar imate zamašen nos ali povsem neurejene lase in narastek? Če se pred njim še niste drznili pokazati brez ličil ali ste celo slišali pripombe, da ste se malo bolj površno depilirali, naj bo to za vas jasen znak, da z njim najbrž ne boste dočakali starosti.
NE OBSTAJATA VIDVA
Ste vi in je on, »midva« pa ni del vajinega besednjaka. Sploh kadar razpravljata o načrtih za prihodnost. V tem primeru si že sami dovolj dobro odgovorite na vprašanje, ali je pravi. Če ga ne vidite kot del svoje prihodnosti, je odgovor ne. Kadar razpravljate o svojih načrtih, pa naj bodo ti vezani zgolj na poletje ali na prihodnjih pet let, in vanje ne vključite njega in njegovega življenja, ste ga že odpisali. Tako kot on vas, če vas ne predvideva v vsem, kar namerava početi v prihodnjih letih.
ZVEZDNA NAPOVED
Recite, karkoli hočete, a v ljubezni smo vsi nagnjeni k temu, da mrzlično prebiramo horoskope. Ker tudi v njih iščemo odgovore na to, ali smo tokrat našli pravega (verjemite, to počnejo tudi moški). Vas zanima samo tisto, kar so o vajinem usodnem srečanju zvezde napovedale vam? Ali poškilite tudi v njegove zvezdne vrstice? Če vam je res veliko do njega, se ne boste mogli upreti temu, da skrbno proučite, kako vajin odnos opredeljuje njegova rojstna karta.
NE MARATE NJEGOVIH PRIJATELJEV …
… in on ne mara vaših prijateljic. Pravzaprav se s prijatelji drug drugega sploh ne družita, če pa se po sili razmer že morata, je to za vaju prava muka. Po prepričanju nekaterih mislecev je prijateljstvo ena najglobljih in najtežje dosegljivih vezi. Morda celo težje dosegljivih od ljubezenskega partnerstva. In če se tega ne zavedate, imajo misleci prav. Če se ne zavedate, kako pomembni so prijatelji tako v vašem kot v partnerjevem življenju, je vajina vez veliko šibkejša od teh prijateljstev.

OČETOVSTVO

Vidite v njem očeta svojih otrok? Odgovor mora biti brezpogojen »da« … sicer bo zveza težko preživela.

PRIKRIVANJE

Če je preveč posesiven in mu morate prikrivati, s kom se družite, se ne obeta nič dobrega.

INTUICIJA

Vse je videti v najlepšem redu, a nekaj v vas govori, da to ni to. Šesti čut kljub vsem razumskim dokazom »za« vse glasneje kriči »proti«. Upoštevajte to!

GOLOTA

Eden najbolj jasnih pokazateljev, ali je moški pravi za vas, so vaši občutki, kadar ste pred njim razgaljeni. Če pred njim goli niste sproščeni, stran od njega!