Horoskop

Na nebu je 22.11. ob 14.59 zavladal Strelec - brutalno iskren in ognjen

Avtor: Doblanovič Dušan Jimmy, osebno srečanje: 040 309 304

November se počasi zaključuje, za nami je noč čarovnic, praznik, ki smo ga pred kratkim prevzeli za svojega, in dan, ko se spominjamo svojih najbližjih, ki so odšli, ter martinovanje, dnevi pretvorbe mošta v vino.

Strelec je izredno družaben in zgovoren, velikodušen, veder in optimističen.
Foto: profimedia

Te tri dneve in praznike v novembru, ki so močno obarvani s škorpijonsko energijo, bo zamenjal živahen in okrašen veseli december.

Prihaja obdobje, ko smo nekako bolj pozitivni, saj nas prihajajoči prazniki povezujejo, se družimo, veselimo, prepustimo veselju in sproščenosti. Govorimo o strelcu. Astrologija pravi, da je to eno najbolj srečnih znamenj.

JE KOT OGNJEMET

Če bi morali opisati strelca s tremi besedami, bi to vsekakor bile: svoboda, optimizem in širjenje meja. Strelčeve energije so ognjene in spremenljive. Praktično so kot ognjemet, ki se razprši na vse strani – grandiozen, drag in razkošen. Velik in dobrohotni Jupiter vlada strelcu.

Ker jim vlada element ognja, je za strelce značilno, da so odprte, pustolovske osebe in da ne ljubijo zadržanosti. Ognjeni, strastni in pošteni. Strelci gledajo na življenje preprosto, kot na potovanje in pustolovščino, in so kot taki odprti za vse neskončne možnosti. So pustolovci, ki fantazirajo o novih neodkritih svetovih, zakopanem zakladu, ki jim lahko omogoči potovanje po svetu, in številnih lepih ljubezenskih dogodivščinah.

STRELEC
strelec
dk

DIHA SVOBODO

V resničnem življenju so pogosto navezani na partnerja, če pa so razočarani, za vedno ugasnejo ogenj v sebi. Nikoli ne izgubijo upanja v srečno ljubezen. Strelci ne marajo omejitev, dihajo in potrebujejo svobodo, da lahko širijo svoja obzorja. Ne pritiskajte na njih, ker vam bodo hitro pobegnili. Svet jih kliče. In kot večni popotniki so lahko povsod. Njihova šibkost so detajli. Z njimi se ne ukvarjajo. Nimajo časa, pa tudi smisla ne vidijo v tem. Ne pozabite, oni gledajo na široko in zelo dobro zaznavajo celoto. Kot taki so odlični učitelji in predavatelji, ki ne utrujajo z malenkostmi, ampak s svojo širokosrčnostjo in svobodomiselnostjo usmerjajo ljudi, da stopijo zunaj znanih okvirjev. Včasih jim to gledanje na široko da noto površnosti, a jim tega pač ne morete zameriti.

SMEŠNO ISKREN

Strelci z veseljem ter spontano govorijo o svojih izkušnjah in vsakič prijatelje razveselijo s svojim veselim duhom. Pravi šaljivci so. Hočeš nočeš te spravijo v smeh. Včasih, ker so res smešni, včasih, ker so tako prisrčni, ko se trudijo s svojim surovim humorjem dvigniti tvoje razpoloženje. Strelci velikokrat nimajo filtra in povedo, kar jim pade na pamet, so neposredni. Brutalno iskreno. Da, tudi to utegne biti smešno.

V nasprotju z ovnom je strelec zmerno koleričen. Sposoben je samokontrole, zmerno navdušen in podrejen svoji volji ter se uspešno bori proti impulzom, ki jih nalaga njegov temperament.
Strelec ljubi ljudi, sovraži podrejanje in surovost. Ima veliko morale, in če zmaga, je velikodušen do sovražnika. Na splošno so strelci radodarni, navdihnjeni z optimizmom in dobrimi mislimi, idealistični in ne želijo kršiti moralnih zakonov.

ZAUPA V PRIHODNOST

Pravzaprav strelcem ne moreš zameriti tudi, ko vzkipijo in vsevprek streljajo svoje puščice, namočene v jezo. In tako kot levi hočejo imeti vedno zadnjo besedo – ko pridigajo o etiki in morali, ki zanje ravno ne velja, ter ko so malomarni in neodgovorni in ko sledijo svojim večinoma prevelikim ciljem.

Njihovo zaupanje v prihodnost je neomajno, občudovanja vredno. Imajo močno vero, da se bo vse rešilo in da bo vse tako, kot mora biti. Intelekt strelca je globok in drzen, saj je treba vse vnaprej predvideti. Povsod iščejo vrhunski in filozofski smisel ter radi raziskujejo vsevprek, kar jim je zanimivo in mamljivo.

Pa veliko pustolovščin in vznemirljivih raziskovanj za vaš rojstni dan, dragi strelci.