Dobra karma
Čustva

To so tipične situacije, ko iz višjih sfer pridejo obiski

Avtor: cr, sn

Vseeno je, kako imenujemo tiste, ki nas obiskujejo iz višjih sfer onostranstva, da nam pomagajo – vodniki, duhovi, skrbniki, pokojniki, morda angeli …

vodnik
Foto: dreamstime

Namen naših ljubljenih pomočnikov je vedno enak: prinesti uteho, tolažbo, pokazati pot našega dušnega poslanstva ali pripomoči k odpiranju srca.
Ko boste bolje začeli zaznavati, kdaj in kako so na delu vaši skrbniki »od zgoraj«, se boste na njihov obisk lahko tudi pripravili in tako z vsem svojim bitjem vpili vse dobro, kar vam prinašajo.
Naši prijatelji v duhovni obliki navsezadnje porabijo tudi veliko energije, da nas opozorijo nase: spustiti se morajo na fizično področje, torej povsem preusmeriti svoje energijske vibracije, da jih je mogoče začutiti, premikati morajo predmete ali ustvarjati hrup, če le lahko … Vse seveda z namenom, da nas opozorijo nase in na življenjsko pomembna sporočila, ki nam jih prinašajo.
In ker za obisk potrebujejo toliko energije – angeli, duhovi, dragi pokojniki ali vodniki želijo kar najbolje izkoristiti svoje poskuse, da bi se povezali z vami. Poznajo nas morda bolje, kot poznamo sami sebe, zato so prepoznali tudi okoliščine, v katerih bodo najlažje opazni, da jih bomo najlaže zaznali in prepoznali namen njihovega obiska.
Katere so torej okoliščine, ko dobimo obisk? Lahko sicer pridejo, kadarkoli imajo občutek, da bi nam njihova prisotnost koristila, a v nekaterih situacijah se še posebno radi pojavijo.
KO STE SAMI
Čas, ki ga preživite sami s seboj, so redke minute ali ure, ko vas drugi ljudje ne motijo, zato je verjetneje, da boste opazili kakšen prefinjen energijski ali fizični premik.
Če je vaš čas, ko ste sami, zvečer ali zelo zgodaj zjutraj, je to popolno za zaznave, ker ste takrat tudi manj raztreseni in bolj umirjeni kot v vrvenju čez dan.
Posebno večeri, ko se poslavljamo od dneva in se razbremenimo motenj, kot so komunikacije, mediji, opravila in vse drugo, smo najbolj pripravljeni na duševno in duhovno kramljanje.
Manj motečih dejavnikov imate, jasnejši je vaš um in verjetneje je, da bi umrla ljubljena oseba, angel ali vodnik lahko pritegnil vašo pozornost.
KO SPITE – SANJATE
Podaljšanje časa, ko ste sami s seboj, se zgodi v spremenjenem stanju zavesti. Tudi če si delite posteljo z nekom, običajno, ko se zbudite iz spanja, to počnete kot edini, ki je buden v vašem domu.
Duhovni obiskovalec zato pogosto poskuša vzbuditi vašo pozornost ponoči, še posebno če je to edini čas, ko ste mirni in vaš um tih.
Čeprav vas vodniki ne nameravajo vedno prebuditi iz sna in si želijo biti samo ob vas ter vas prežeti s svojo blagostjo, občasno storijo tudi to. Naslednjič, ko se nenadoma prebudite iz sna, vedite, da je lahko vzrok obisk »od zgoraj«.

V TEŽKIH ŽIVLJENJSKIH OBDOBJIH
Ko preživljate težke čase – zdravstveno ali finančno krizo, ste na življenjskem razpotju in ne veste, kako naprej, ali pa prebolevate smrt ljubljene osebe, takrat nikoli niste sami.
V osebni stiski ste verjetno težko pozorni na dogajanje okoli sebe, a poskušajte utišati um in odpreti srce – in podporo z neba boste zagotovo začutili.

OB SLAVJIH

O Porok, zarok, rojstev in drugih trenutkov sreče vaši najdražji z neba nikoli ne zamudijo, ker želijo slaviti z vami in uživati v vašem veselju.

Tako da je na primer skrb nosečnice, ki ima bolno mater, da bi ta zamudila rojstvo vnuka, povsem odveč. Četudi fizično odide, bo ob porodu ob njej.

Podobna vsebina

Kdo so vaši duhovni vodniki in kako vam lahko pomagajo?