Dobra karma
Čustva

Kako pomagati vašemu otroku do srečnejšega življenja

Tina Hočevar Avtor: Tina Hočevar, numerologinja

Vsak starš želi le najbolje za svojega otroka. In vsak starš se trudi po svojih najboljših močeh, da bi njihov otrok zrasel v srečnega in zadovoljnega človeka.

starši in otroci
Foto: profimedia

Name se velikokrat obrnejo starši, ki želijo bolje razumeti svoje otroke, da bi jih lahko pravilneje usmerjali in z njimi ustvarili boljši odnos. Vsakič se zelo razveselim, ko se name obrne mamica ali očka z željo po izdelavi numerološke analize osebnosti za svojega malčka (ali najstnika). Ker vem, da bo tak otrok imel več možnosti za to, da bo usmerjen na pravo življenjsko pot.
Moji starši so se trudili po svojih močeh, da so me vzgojili v pošteno in spoštljivo osebo. A sama sem morala preživeti dolga leta v spoznavanju tega, kdo v resnici sem, v čem sem dobra in kaj mi prinaša veselje. To dolgo pot želim prihraniti drugim, zato delam to, kar delam.

KAKO LAHKO NUMEROLOŠKA ANALIZA POMAGA VAŠEMU OTROKU?
- ugotovili boste, kateri so potenciali vašega otroka,
- spoznali, kaj ga dela zadovoljnega, uspešnega in zdravega,
- prepoznali boste njegove potrebe in lažje poskrbeli za to, da je zadovoljen,
- znali ga boste lažje podpreti v tem, v čemer je zares dober in kar mu prinaša zadovoljstvo, srečo in zdravje.

KAJ PA, ČE JE VAŠ OTROK STAREJŠI IN NIMATE VEČ VPLIVA NA NJIHOVO VZGOJO IN ODLOČITVE?
V tem primeru boste bolje razumeli svojega otroka. Zakaj se odziva na določen način? Zakaj sprejema določene odločitve? Kaj potrebuje? Na podlagi tega boste lahko lažje navezali stik z njim ter izboljšali ali poglobili vaš odnos.
Primer
Pred časom je prišel k meni oče, ki nikakor ni mogel navezati stika z najstniškim sinom. Vsak njegov nasvet je bil zavrnjen. Skozi analizo je prepoznal, da sin bolj kot nasvete potrebuje to, da ga oče posluša, da mu nudi varno okolje, kjer se lahko izrazi takšen, kot je. Spoznal je, da sin potrebuje čas, da se odpre, in čas za to, da naredi spremembe in določene korake v svojem življenju.
Oče je človek hitrih dejanj in hitrih odločitev in na enak način je poskušal vzgajati tudi svojega sina. A to je sinu povzročalo občutek nesposobnosti in tudi, da ni dovolj dober. Zato se je začel zapirati vase, se odmikati od očeta in ga zavračati.
Oče je skozi sinovo analizo spoznal, da je njegov sin drugačen kot on sam in da potrebuje drugačne vrste spodbude. Začel je graditi nov odnos z njim in danes, po skoraj treh letih, je njun odnos bližji in boljši kot kadarkoli prej. Sin izkazuje spoštovanje do očeta, ga celo prosi za nasvet, oče pa je veliko bolj potrpežljiv in ljubeč, kot je bil kdaj prej.
To je samo eden od mnogih primerov, kako lahko poznavanje svojih otrok spremeni vaš odnos z njimi.

KAKŠNA BO PRIHODNOST VAŠEGA OTROKA?
Ko me starši vprašajo, če jim lahko povem, kakšna bo prihodnost njihovega otroka, je moj odgovor ponavadi takšen: ne bom vam govorila o tem, kakšna bo njihova prihodnost, ker verjamem v to, da si svojo prihodnost in življenje ustvarjamo vsak trenutek. Z odločitvami, ki jih sprejemamo, z mislimi in dejanji.
Povem pa vam, kakšne potenciale ima vaš otrok ter kako jih razvijati in vzpodbujati. Bolj kot jih razvijamo, srečnejši smo. Povem vam, kako podpreti vašega otroka, da bo sprejemal odločitve, s katerimi si bo ustvaril najboljšo prihodnost.
Preverite, kakšno je glavno življenjsko poslanstvo vašega otroka v enem mojih prejšnjih člankov:
https://dobrakarma.si/clanek/energija/rojstni-datum-vam-doloca-vase-zivljenjsko-poslanstvo-734140


Tina Hočevar

Tina Hočevar

numerologinja

Zadnjih 20 let se ukvarja z raziskovanjem in delom na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, energetskega zdravljenja, upravljanja s stresom in meditacije. Skozi numerološke analize osebnosti in coaching pomaga posameznikom in podjetjem odkriti in razviti svoje potenciale, prepoznati in preseči izzive, ter skozi to pripomoči k notranjemu miru, boljšim odnosom, občutku izpopolnjenosti in uspehu.

V letih svojega delovanja je živela in delala v različnih državah - Novi Zelandiji, ZDA, na Kitajskem in Avstraliji. Zadnja leta je delovno razpeta med Slovenijo in Singapurjem.

Skozi svoje delo je ugotovila in verjame, da smo vsi tukaj, kjer smo, iz različnih razlogov. z različnimi nameni in svojevrstnimi potenciali. Če vemo, kateri so ti potenciali in če ravnamo v smeri njihovega razvoja, je to velik korak k doseganju miru, sreče, uspeha in občutka izpolnjenosti.

Več njej in njenem delu si lahko preberete na: www.claritynumerology.com/storitve