Dobra karma
Čustva

Vse lastnosti Dvojčkov in njihovo umemanje z drugimi znamenji

Avtor: sn, an

Simbol dvojčka predstavlja povezan par, torej zavest o dvojnosti, sposobnost dialoga in komunikacije ter prizadevanje za povezovanje nasprotij. Z neba nam bosta dvojčka vladala do 20. junija.

dvojčka
Foto: pixabay

Energija dvojčka je jasna že ob bežnem poznavanju kakšnega od predstavnikov tega znamenja – živahna, lahkotna, komunikativna in neobremenjena po svojem duhu.
Cilj je povezovanje in širjenje odnosov, raziskovanje in potešitev radovednosti.
Njegov um je dinamičen in nenehno primerja svoja razmišljanja z mišljenjem drugih. Razum deluje na zelo praktičnih povezavah, s ciljem spoznavati, prepoznavati, predvsem širiti svoje obzorje in obvladovati svoj teritorij.

PREMIŠLJEVANJA
Prek druženja in odnosov to znamenje spoznava svojo dvojnost, različnost, zato ljubi vse raziskovalne odprave. Odnosi prinašajo refleksijo, ki spodbuja njegovo komunikativnost, domišljijo, praktičnost. Uživa v spoznavanju, kako ga vidijo drugi, in to rad primerja s tem, kar čuti v sebi.
Gre za ljudi, ki so zelo mnogostranski in se zanimajo za veliko področij, v vsem vidijo izziv in priložnost. Šibki točki sta njihova pozornost in vztrajnost dokončati začeto. Primanjkuje jim odločnosti in trdnosti v svojih dejanjih, projektih. Večkrat opažamo, da jim življenje otežuje prav njihova površnost, ki jim onemogoča, da bi se poglobili v zadeve. Včasih prav zaradi pretirane hudomušnosti ustvarijo videz neiskrenosti in nezaupanja. Dejstvo pa je, da so dvojčki ljudje, ki dvomijo o sebi in zato težko izražajo svoje subjektivno mnenje, če ga sploh imajo. Notranje so večinoma precej razdvojeni, zato se dogaja, da trpijo zaradi manjvrednostnih občutkov.

V PRAKSI
Dvojček je sicer zelo kompleksno znamenje, saj je izreden mislec in ima rad racionalne, otipljive, znanstveno dokazane razlage. Vedno bo našel temo, o kateri bo odprl razpravo in pogovor. Vendar pa vztraja pri tem, kar si zapiči v glavo. Kljub dokazom ga je namreč težko prepričati o nasprotnem.
Rad se ponaša s poznanstvi. Zelo družaben je in v družbi rad v središču pozornosti. Je znak, ki se hitro navduši, a že naslednji trenutek vznesenost mine. Precej skop je, oziroma če boste šli z njim na pijačo, pričakujte, da jo boste plačali sami.
Če je dvojček kdo od vaših bližnjih, vas bo rad opozarjal, kaj in koliko pojeste ter kaj je sprejemljivo za vašo postavo in zdravje, saj je na to zelo pozoren. Sebi pa vedno dopušča več manevrskega prostora.

NA KRATKO
Dom dvojčkov
Dvojčki se najtežje ukoreninijo in se med vsemi znaki največ selijo, zato sta mu pri srcu avto in avtodom. Najsrečnejši so, če imajo več nepremičnin. Tudi njihovo pohištvo je inteligentno sestavljeno, da ga lahko poljubno spreminjajo.
Denar dvojčkov
Denar ali dobra plača ne prepriča dvojčka, da sprejme dolgočasno delo. Zanimivo pa je, da vedno pridejo do denarja za stvari, ki jih veselijo. Njihov finančni moto: Denar je za zabavo in spremembo.
Kariera dvojčkov
Dvojčki so nagnjeni k temu, da ne opravljajo poklica, za katerega so se šolali. Življenjska pot jih vodi skozi spremembe in težko prenašajo rutino ali vztrajanje na enem mestu. Niso ambiciozni glede napredovanja. Vodilni položaj jim pomeni odgovornost, ki se ji izogibajo. 

IN LJUBEZEN …
Dvojčki imajo zanimivo partnersko življenje. Potrebujejo intelektualen odnos, ki jim dovoljuje dovolj širine in neodvisnosti. Ker ne zaupajo svojim čustvom, jih poskušajo racionalizirati. Ne marajo samote, zato radi navezujejo stike. Če si želite bližine z dvojčki, potem bodite sopotnik in prijatelj pri njegovih dejavnostih, a ne visite mu za vratom. Poleg zakonskega partnerja imajo polno simpatij in njihovih telefonskih številk za vsak primer.
Ujemanje
Pa poglejmo, s kom bi v partnerski zvezi dvojček uspeval in s kom ne.
Oven: Med njima deluje magnetizem, drug drugemu lahko ponudita vse najlepše.
Bik: Če sta oba znaka dovolj vztrajna in vzdržljiva, lahko to razmerje preživi vse viharje.
Dvojčka: Dva zračna elementa obetata stabilno ljubezensko in prijateljsko razmerje.
Rak: Dvojčki bi se morali precej spremeniti, če bi želite ugoditi raku, kar pa jim ne pade na pamet.
Lev: Obe znamenji izžarevata velik energijski potencial, zato zelo ustrezata drug drugemu.
Devica: V igri sta dve osebi z izraženo inteligenco, a za ljubezen to ni dovolj. Ne delita iste vizije.
Tehtnica: Sorodni duši, ki se takoj prepoznata in se med seboj dopolnjujeta.
Škorpijon: Med seboj se odbijata, saj ne moreta nikakor uskladiti želja in čustev.
Strelec: Oba težita vsak na svojo stran. Toda nasprotja se privlačijo in prijateljstvo lahko rodi ljubezen.
Kozorog: Drug drugega zelo težko prenašata, saj sta si popolnoma različna.
Vodnar: Že ob prvem srečanju si bosta delila pohvale in poklone, občutja so vzajemna.
Ribi: Dvojčke motita ribina sentimentalnost in krhkost. Zelo težavna kombinacija.

Podobna vsebina: Lastnosti ljudi, rojenih v znamenju Bika