Dobra karma
Čustva

Ko bo tega »cirkusa« s korono konec, bom …

Aleksandra Winkler Drole Avtor: Aleksandra Winkler Drole, Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov

Napačni miselni vzorci nas kaj lahko ujamejo v past. Med njimi so najpogostejši stavki, ki vsebujejo besedi »ko« in »če«.

ženska pomlad
Foto: dreamstime

Se tudi vam pogosto dogaja, da v svoj besednjak ali misli vpletate besedi »ko« in »če«? Če je odgovor pritrdilen, torej svoje cilje ali namene z nečim pogojujete.
Cilj ali pot do cilja – kaj vas bolj definira? Morda pa ste bolj sredinski tip, ne zaidete v nobeno od skrajnosti … A nič od tega ni ne prav ne narobe, slabo je le, če ne poznamo svojih šibkih točk, in res dobro je, če se zavedamo svojih kvalitet! To poznavanje je izjemnega pomena pri manifestacijskem procesu.

MANIFESTACIJA
Naši občutki botrujejo našim mislim. Kar razmišljamo, lahko tudi naredimo. Torej, misli oblikujejo naša čustva. Čustvena stanja prispevajo k našim dejanjem … Z dejanji ustvarimo fizično realnost – to, kar v resnici imamo: čudovitega, ljubečega partnerja, dovolj denarja, topel in varen dom … In ta fizična realnost je plod naše pretekle manifestacije. Odraža, kakšno življenje živimo. Ljudje temu na kratko rečejo – usoda … Sicer je res delno tako, pa vendar ne spreglejmo, kje se je vse začelo … Ja, v naših občutkih, ki so prešli v misli.

ROJSTVO IN PODPORA
Ne verjamete? Poglejte lepote stvaritve okrog sebe ... Opazujte lepoto v arhitekturi zgradb. Opazujte avtomobile, letala in vse drugo čudo izuma človeškega … Česa? Ja, uma. Vse to čudo stvaritve, tehnike, ki nam je že kar domača, se je začelo v mislih nekoga. Vendar dobro pomislite: še preden so se vse te ideje manifestirale, je nekdo občutil … Kaj? Občutil je pomanjkanje.
Nekoga je ganilo pomanjkanje ljudi. In to tako zelo, da se je odločil razmišljati o rešitvah. In tu ne trdim, da ga niso podprli vsi njegovi vodniki ali pa angelčki oziroma vsemogočni kreator s svojimi »sodelavci«. Seveda verjamem v božansko podporo.
Absolutno pa ne podpiram ljudi, ki čakajo, da … in pogojujejo svojo kreativno moč s »če« …
Čakati, da se bo nekaj zgodilo, če nam je to pač namenjeno, nas ustavlja na mestu. V tem stanju ne kreiramo! V takem stanju samo stagniramo ali pa celo nazadujemo.

TRENUTNI ČAS
Ne čakajte torej, da bo konec koronacirkusa! Razmislite, kaj lahko ponudite sebi in svojim najbližjim.
Morda pa vam ravno zaradi korone ostaja več časa in bi ga lahko koristno porabili. Spletnih programov je zelo veliko, in to po dostopnih cenah, brez stroškov najema luksuznih predavalnic. Bi se naučili igranja novega inštrumenta? Ali bi začeli več ali bolj redno telovaditi? Za katere stvari vam je v času, ko še nismo poznali karantene, primanjkovalo časa, a ste si jih tako zelo želeli početi?
Vse, kar vam lahko ponudim, je, da se izognete izgovorom … To so stavki, ki najpogosteje vsebujejo besedi »ko« in »če«.


POZOR!

»Če bi imel to in to, bi ...« ali »Če mi je to in to namenjeno, bo ...« sta le dva primera ubesedovanja misli, ki sta jasen znak, da stagnirate ali nazadujete. Ko se vam kaj takega spet prikrade na jezik ali v misli, besede obrnite v pravo smer, brez pogojevanja.

V naravo prihaja pomlad – naj živahno in kreativno vstopi tudi v vaš um.

ženska pomlad
Foto: dreamstime

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov

Močan duhovni potencial, ki je predpogoj za razvoj intuicije in prejemanje božanskih sporočil, sem podedovala. Že kot petletna deklica sem zaznala bližajočo nevarnost in opozarjala svoje družinske člane.

V najstniških letih sem se seznanila s tehnikami komunikacije s pokojnimi dušami ter gledala v usedlino kave svojim vrstnicam in njihovim mamam. Njihovo navdušenje mi je vlivalo voljo, da v teh duhovnih sferah nadaljujem.

Moji učitelji so vseh ras

Pri svojem iskanju duhovne resnice sem se srečala z velikimi mojstri in duhovnimi učitelji - z 'rdečekožim' staroselcem (Indijancem) iz plemena Navaho me je pot zanesla k 'temnopoltemu' Joruba šamanu …

S študijem na duhovni univerzi sem si pridobila strokovna znanja in osnove delovanja naše karme, dharme ter ostalega znanja ezoterike, katerih osnova je indijska filozofija. Moj 'najljubši' duhovni vodja s tega področja je Satja Sai Baba. Duhovni učiteljici 'bele kože' sta dr. Doreen Virtue ter Diana Cooper. Pod mentorstvom njunih učencev sem pridobila dve diplomi; kot angelska terapevtka in intuitivna angelska svetovalka.

Izurila sem se tudi v reikiju, katerega oče je Japonec Mikao Usui – to je moj 'rumenopolti' učitelj. Moja velika strast sta tudi hiromantika in radiestezija, moja največja ljubezen pa branje dušnega zapisa z vpogledom v akaške zapise.