Dobra karma
Čustva

Imate to lastnost? Ni čislana, a jo ohranite!

Avtor: sn

Si tudi vi želite živeti dlje? Do potankosti izkusiti življenje in vse njegove pasti? Če imate to osebnostno lastnost, se vam lahko želja uresniči.

trma
Foto: Profimedia

Kljub temu, da nekateri ne odobravajo vaše osebnostne lastnosti, se ne spreminjajte. Ravno ta je namreč ena izmed ključnih za dolgo življenje.
Govorimo o trmi. Zadnje raziskave so pokazale, da ljudje, ki so trmasti, prilagodljivi in pozitivni, živijo dlje. Hkrati pa so to tudi ljudje, ki imajo zelo visok občutek za etiko v službi, so si zelo blizu z družino in ljubijo svoj dom. V raziskavo so vključili 30 oseb, starih med 90 in 100 let, iz Italije. Strokovnjaki so se popolnoma posvetili analizi njihovega življenja in življenja njihovih najbližjih. Največkrat se je kot skupna točka pojavila ravno trma.
Kljub temu, da so posamezniki morda imeli manjše težave z zdravjem, ki niti niso tako zelo presenetljive, pa je bil njihov um na mestu. Prav vsi še vedno sami sprejemajo odločitve, ki so večinoma bolj odločne in superiorne v primerjavi z odločitvami njihovih mlajših sorodnikov.
Ste trmasti? Potem še naprej vztrajajte pri svoji volji!