Dobra karma
Čustva

Pritok obilja ni možen, če mu ne naredimo prostora

Alja Špiljak Avtor: Alja Špiljak, regresoterapevtka

Ko zavestno delamo na sebi, pridejo tudi faze, ko trčimo ob svoje lastnosti, ki nam niso všeč.

Alja Špiljak
Foto: Sašo Švigelj

In ob trku imamo na izbiro samo tri možnosti -  da svoje lastnosti:
a) jih ignoriramo,
b) pademo v krivdo in se poskušamo korigirati,
c) se jih resnično zavemo, sprejmemo te dele pri sebi, in če gremo še naprej, še globlje, pogledamo, kaj je zadaj ...
Začenja se proces zdravljenja. Čisto mogoče je, da bomo vmes med procesom hote ali nehote ranili nekoga, ki je pravzaprav zaslužen, da določene stvari pri sebi sploh zaznamo, ki je pritisnil na te naše senčne dele iz prostorov čiste ljubezni ... Mi pa se odzovemo iz rane, iz potrebe po večji samostojnosti, ki se skozi proces nenadoma močno izrazi, iz večjega zavedanja sebe, ki pa se še ni kultiviralo, ampak se v prvi fazi samo začenja zavedati sebe kot potenciala. Odpustimo si to in se v energijah takemu človeku zahvalimo, da je bil tista luč, ki je za nas posvetila v našo starodavno temo in kaos.

Stara resnica

Ko opuščamo staro, naredimo prostor za novo ... Stara resnica, ki v energijah drži dobesedno. Obilje je, obilje energij, obilje materialnih dobrin, obilje čustev, obilje možnosti. Toda kako naj kar koli od tega sprejmemo, če v svojih energijah, v sebi in v svojem domu ne naredimo prostora zanje ... Imejmo POGUM, da smo, kar smo v resnici.
Za to pa je potreben pogum, da najprej ugotovimo, kdo smo v resnici. Proces je lahko boleč, v nekem trenutku lahko ostanemo brez orientacije, in takrat je poleg poguma potrebno tudi (ZA)UPANJE - v Svetlobo, v Boga, v modrost Univerzuma in vase, v tisti del, ki je vedno povezan s Svetlobo.


Alja Špiljak

Alja Špiljak

regresoterapevtka

Je regresoterapevtka, pri čemer se je še posebno usmerila v izvajanje karmične 5D regresoterapije, ki je njeno najljubše področje, kar zadeva terapevtsko delo. Terapije, ki jih izvaja, so še zlata 5D terapija, skalarpranska terapija in zdravljenje s pomočjo energijskih uvidov, jasnovidnostjo.

Videnja jo spremljajo od majhnega, a se ji niso zdela nič posebnega, saj so vsi v njeni družini na neki način jasnovidni in je kot otrok mislila, da je tako z vsemi ljudmi.

Za sabo ima tudi osem let študija psihologije v okviru izobraževanja za poklic učiteljice, pred približno 15 leti pa je postala učenka šole misterijev s sedežem v Ameriki in Avstraliji ter za dolgo časa opustila vse knjige, vso napisano modrost, iskala je neposredno izkušnjo.

Zase pravi, da je predvsem radovedna in da se najraje od vsega uči. In smeje. Pri ljudeh ima najraje humor, najbolj pa ceni avtentičnost, iskrenost, pripadnost svoji življenjski poti.